Storitve

Izdelava fotografij

Z moderno tehnologijo vam kvalitetno izdelamo fotogafije različnih dimenzij. Fotografije vam izdelamo iz klasičnih foto filmov ali iz digitalnih medijev (CD, DVD, spominska kartica, USB ključ, mobilni telefon …).

 

Fotografiranje za osebne dokumente

Zavedamo se, da so osebni dokumenti dolgo veljavni, zato se bomo potrudili, da boste na svoji novi osebni izkaznici, vozniškem dovoljenju ali potnem listu dobro izgledali in boste dokumente z veseljem pokazali cariniku, policistu ali drugi uradni osebi. Fotografije lahko tudi pošljemo na upravno enoto, kjer bodo dokument izdelali.

 

Fotografiranje in snemanje na terenu

Neketerih dogodkov v življenju se ne sme pozabiti. Poskrbeli bomo, da bo vaša obletnica, krst, obhajilo ali birma vašega otroka ostala za vedno v spominu tudi na papirju, traku ali digitalnem mediju. S svojimi fotografskimi storitvami bomo prisotni tudi na drugih dogodkih, proslavah in prireditvah.

Pošljite povpraševanje!

DSC_0133.jpgDSC_6002.jpgDSC_8189.jpgImage00004.jpgImage00033.jpgImage00339.jpg

 

Poročna fotografija

Priprave na poroko so lahko dolgotrajne in stresne. Ko bo prišel ta dan, pa se sprostite, uživajte in se posvetite svojemu partnerju ali partnerici, mi pa bomo vsak trenutek ujeli v objektiv. Naj najlepši dan v vašem življenju dolgo ostane živ tudi na fotografijah, ne le v spominu. Nudimo vam profesionalno fotografiranje in snemanje porok ter izdelavo poročnega albuma.

Pošljite povpraševanje!

27.jpgImage00145.jpgImage00276.jpg

 

Reklamna fotografija

Potrebujete fotografije za reklamni katalog ali brošuro za svoje podjetje, nov turistični katalog ali plakat? Fotografija pove več kot tisoč besed, zato fotografiranje zaupajte strokovnjakom z dolgoletnimi izkušnjami.

Stopite v stik z nami!

 

Presnemavanje VHS kaset na DVD

Še vedno hranite številne VHS kasete z dragocenimi posnetki potovanj, praznovanj in drugih dogodivščin, katere bi z veseljem še kdaj pogledali, doma pa imate samo nov DVD predvajalnik, star predvajalnik videokaset pa se je pokvaril? Mi poznamo rešitev. Prinesite nam svoje VHS kasete, mi pa vam jih bomo presneli na DVD.

 

Druge storitve

Nudimo vam tudi:

  • studijsko fotografijo,
  • reprodukcijo in obnavljanje črnobelih ali barvnih fotografij,
  • izdelavo povečav,
  • uokvirjanje fotografij,
  • izdelavo vizitk …